Khamis, 2 Jun 2011

FALL IN LUV WITH PINK?? OH NO!

ehem-ehem assalamualaikum u'all! ceettt u'all nie...cam gedik-gedik pluk..hahhha yela nak sesuaikan ngan tajok aku nie..."ABOUT PINK".haaa cterr pasal pink melepink niee..act xde pe-pe yang salah pasal that colour pown..yg bole sampai dikenekan hukuman gantong..potong tgn or sebat sebanyak 50 kaly! huhu ianya hanya pasal aku yang sudah mula menggemari this colour...OMG! TIDAK! aku xbole nak terime kenyataan ini! 



nengok jex la cam telor nie..mane la ader telor kaler pink..cam imposible kan?? haaa cam tuu la gak aku nak terime yang aku nie sukee pinkk..amat berat sekaly...hehehhehe haiyoooo nak tawu x..dulu-dulu kan aku nie sebenanye paling xsuke@xgemar@xminat ngan kaler-kaler pink nie..eeeeiiii mcm pompuan owk! hehehe ini bukanla bermaksod yang aku nie LELAKI cuma dulu-dulu aku nie xminat sgt ngan barang-barang yang more pada pompuan-pompuan nie...lau pilih barang ape-ape pown mezty xnak cary yg ke arah pompuan-pompuan yang ayu-ayu, lemah-lembut serta seumpamanya..bb aku nie xde la dlm kategory itu..hehehhe dan yang paling penting nyee aku akan jaohkan diry aku ngan barang-barang yang berwarne PINK ini..kire alergy la dulu...huuuuuuuhh!    


haaa nengok jex la barang-barang kat atas nie... nampak pompuan kan?? p skunk nie...aku xtawu kenapa,mengapa,serta bagaimana aku bole terjebak ngan dunia pink niee....hadoiiiii risau-risau! bukan setakat barang-barang aku jex yang more pada pink nie...p pantang nampak berkenaan ngan kaler pink mezty aku terkesima jap even aku nampak kerusi tuu kaler pink..ooohhh tidak! apsal ngan aku nie?? terokknyeee..sampaikan setyap kaly aku teruja melihat barang-barang yang berkenaan pink nie aku akan beristifar serta menepuk-nepuk pipi aku yang tembam ini dan berkate "wakeup fatin! itu pink owk...tak tak aku xbole suke pink" huuuhhhh! sadis sunggoh...hahahah skunk nie aku byk kowt baju yang kaler-kaler pink nie..nak bely baju mezty nak yang pink ajee..haiyooo nengok jex la pic-pic kat seblah tuuu kebanyakannye aku pakai baju kaler pink kan?? huhu urmm aku da decide yang aku akan belaja menerima kenyataan ini yang aku suke pinkkkk....waaahhh luv u la pink! errrrr so gedik! 
owk semula-semula..aku akan terime kenyataan yang aku suke kaler pink nie..pink itu nice kan?? huhuhu nie barula ayat xgedik serta lebih matang...hehehhe
owk now aku da belaja something..mmg betolla owg kate yang kita xbole nak bency sesuatu perkare tuuu bb satu ary nanty kita akan menyukainyaa...dan byk juge bende yang aku xsuke buat DULU aku da buat SKUNK nie...haaa itulah DUNIA BARU aku!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan