Rabu, 1 Jun 2011

FATIN COME BACK BERSAMA DUNIA BARU NYA!

ini adalah dunia lame aku..errr kiree zaman dulu-dulu la nie...zaman-zaman lepas spm dulu tuu..hheheh size pown agak kecik sedikit ye berbanding skunk niee...heheheh alaaa kate pown dulu-dulu kan....


Yuhuuuuu mmg da lame bebeno aku xupdate blog nie..da naek berhabok-habok da bilerr aku sign in blk blog aku nie...kawan-kawan aku pluk dok membebel blerrr aku nak menghupdate kan blog aku nie...probnyee aku bukannye kurang rajin nak update mengupdate blog nie..cume aku ade pakai crown yang mengandungi uruf 'M'..haaaa malas la 2 maknenye...hehehhe mezty kowg pelik gak kan tetibe pluk aku ade hati nak update blog nie..urmmm nie disebabkan si hubby aku 2 la..beriyerr bebena beliau suwo aku wat blog...urmm terpakse la aku menggodeh-godeh dan memerah keringat mencary emel serta password aku..huuuhhh seb baek la engt! ape-ape pown  dapat la kita bersua kembali..so thankx jugakla kat beliau bb telah memupuk siat rajin aku nie..hehheheh lau x xde nyee aku rajin-rajin nak update blog nie...huhu btw WELCOME TO MY NEW LIFE  ya!
owk nampak x perbezaan antara dunia lame dan dunia baru aku?? haaa meyhh aku yang teros terang lau kowg xbape nak nampak sgt tuu..perbezaannyee yg ketara ialah "GEMOK".haaaa nampak kan kegemokkan aku terserlah jua...hahahhahahah

2 ulasan:

  1. hehehhe thankxa lot emah! kow always support aku.. =)

    BalasPadam