Jumaat, 8 Julai 2011

NAK FEELING-FEELING MLM NIE BOLEE TAK?? :D




yuhuuuuu ASSALAMUALAIKUM WBT..!
rasenyee da lamee aku xmenziarah blog aku niee eaa...alhamdulillah maseh sihat walafiat agy...huhu okeee mlm niee tetibee aku rase cam nak feeling-feeling ajeee bolee x?? ngee~~
tak tawu laaa napeee...mlm niee aku dengaaa lagu yg shahdu-shahdu ajeee...may be teringt kat mr hubby kowt..hehhehe agaknyee lau aku jady dj radio meztyy pendengar-pendengar da lary ke stesyen laen kowt..gara-gara bosan denga laguu yg shahdu-shahdu ajeee... boleee kene pecat aku tymee tuu gak....huhu haiyoooo...
okeee sebenanyeee dis week puas gak laa aku spend tymee with mr hubby tuuu..ary-ary jupeee..almaklorm da naek poly niee kan..so takot bzy punyerr pasal...tuuu yg spend tymee dulu..wat simpan stok rinduu t...hehehe smlm akuu, emah, en beliau emah (zan) dan mr hubby aku tuuu g laot agy..waaahhh laot agy kan... act tak plan mau ke laot pown..plannyee mau amex member emah kat kote ajee..p alang-alang da sampai kote kan..cam rugy pluk lau x g ke kotee..huhu tuuu yg kami singgah-singgah dulu sebelorm amex member emah tuuu..destinasi kaly niee ke batu layar pluk,.sampai-sampai ajee aku terpegun ngan kecantikan laot itu..waaahhhh tenang ajeee....seronok laaa..agy-agy tymee tuuu aku bawu pas stres ngan report aku yg kene reject tuuuu..waaahhhh release tension la aku apee agy...heheheh
act ary tuuu aku terharu sgt tymee mr hubby aku tuee nyanyi lagu SEDETIK LEBIH kat telinga aku... walaupown ianyaa hanyee sekadar nyanyi yg kebetulan bermain di radio dan xdisengajakan pown.. cyez tymee tuu aku rasee terharuu glerrr xtawu la napee... p aku cover-cover jex la tymee tuuu wat-wat xde pe2 jady..pdhal atyyy nieee rase cam kembang kuncup ajeee...hehehhe walaupown aku xminat sgt la ngan laguu tuuu.. p blerr mr hubby nyanyi kat telingee akuu rasee cam bermaknee ajee..agy2 part yg:

 kasihku ku amat mencintai kamuu
kerna kau lebih arti hidup
ku akan terus mencinta
sedetik lebih...

thank youuu so much aby..hopee our relationship everlasting ever n ever okee??




INGREDIENTS OF LOVE :

love is life's essential ingredients,
blended with faith,
flavoured with cases,
softened with happiness,
baked with emotions,
garnished with sacrifice,
so keep serving with this "CHERISHED DISH" to whom you love for lifetime


Tiada ulasan:

Catat Ulasan