Ahad, 11 September 2011

MENJADI MANUSIA YG BERSYUKUR!

ehem ehem assalamualaikum wbt.. tetibeee TERajin pluk aku nak menghupdate post aku yee... almaklorm kebosanan kowt... yelaaa encik comeyh aku da deactivate akaun fb beliau..so aku xde nak watpee la blerrr on9..tuu yg aku rajin update blog lately nieee..niee pown lau xde byk keje yg menanty laa kan...lau tak hareeemmmm....hehhehhe
okee napee aku tetibee wat post cam niee??? haaa sebab nyee tetibee tgh ary td aku cam tersedar laaa... yg aku niee cam manusia yg xbersyukur kan... bg betis nak peha... manee laa adee yg perfect dlm duniaa niee yunk oiii... bersyukur laa dgn ape yg kow ade skunk niee fatin..walaupown ia nyee xsesempurna manee..tapy hargailahhh selagy masih ade depan matee..jagelah dengan sebaek mungkin... jgn nanty sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tidak bergunaa.... (waaahhhh cyap masok peribahasa gituuuu) so insyaALLAH aku akan berubah sedikit demi sedikit untuk kebaikan bersame...huhu

*insyaALLAH aku akan jagee hubungan ini supaye menjady yg lebih baik...aminn....

Sabtu, 10 September 2011

JAWAPAN UNTUK SOALAN YG BERMAEN DI MINDA U'ALL...

hallloooooooo... ASSALAMUALAIKUM WBT..
mmg da lame bebeno kan aku x post mengepos nieee.... almaklorm kebizian yg melampau lampau sebab tuuu laa aku xmenyempat nak post hape hape... niee pown untong renovate blog...lau x mezty xde yg nak menziarah blog aku nieee kan...huhu
okee rayeee suda dua minggu menjelang... p aku xde pluk raseee mood hary rayee..napee eA??  may be sbb xde owg nak berayee ngan aku kowt....OOoooppsss...peace! heheeh =)
urmmmm panjang pluk mukadimah aku kan..blerr nyeee nak masok ke tajok sebenar nie??
okee merujuk kepada perkara di atas...(waahh cam surat rasmi pluk) haaaaa kawan kawan aku sumeee dok runsing+risau ngan aku..asal lerr tetibeee aku xde wat relationship kat muka buku aku... haaaaa niee akak nak bg penerangan denga ye adek adek sekalian...huhu
act xde hape hape pergadohan pown yg timbul dlam relationship kiteowg... sampaikan aku mogok xwat relationship tuuu... aku masih lagy bahagyee bersamee beliau... alhamdulillah...mogee mogeee berkekalan la yee...huhu
cumeee encik tersebut telah menDEACTIVATED kan akaun muka buku beliau...
sebab apee??? oooo ituuu xdpt dikenal pasty.... bolee laa anda anda sumeee bertanyekan sendiry pada belaiu yee... hehehhe peace!
okee itu sajee penerangan dary sayee...
hopee kowg xsalah faham la yeee..... doakan kamii itu yg penting! hehehe
SELAMAT HARY RAYEE U'ALL! (ceettt u'all gituuuu)