Sabtu, 8 Oktober 2011

MENGIDAM NAK MENJEJAKKAN KAKI KE PENTAS "AKJ" !

SALAM 1 MALAYSIA! cehhh waaahhh tetibe menyahot seruan kerajaan pluk...nak satu malaysia bagai..hehehhe
waaahhhh lamee betol aku xpost entry kat blog niee ea... mezty bosan jex nak singgah kat cnieee... huhu minx maap la yee... byaseee la da nak akhir akhir sem niee..cam da xde life edop niee..assignment, test , quiz sumeee ary ary nak dtg melawat aku... so terpakse laaa aku melayan mereka ngan baek baek sekaly...lau x layan mereka tuuu ngan baek baek..matylaa  nakkk.. hancusss edop aku t...huhu nieee lorm campor ngan final projek aku tuuu...satuu masalah jugee nak melayan kerenahnyeee yg bermacam-macam...so cerewet! huhu


baru baru nie 2 orang classmate aku ade dpt kertas yg berwarna kuning yg memberitahu bahawa mereka LAYAK menerima AKJ..apa itu AKJ??? AKJ bukanlaaa sejeniss snek baru di pasaran atau coklat yg paling mahal sampaikan kita xpena denga name nyeee sebelorm nieee... AKJ stand for ANUGERAH KECERMELANGAN PELAJAR...haaaa kireee dak dak dekan laa....huhu



sebenanyeee bende niee mmg aku da idam idam kan dari sem 3 lagi..tapi aku xtawu laa apeee punce masalah teknikal masee tuuu yang aku x layak dapat kertas kuning nieee...
may beee xcukop kertas da kowt nak tulis namee aku...heheh cerrr nengok gambar kat bawah niee..mmg ngam ngan coiii ajee ye tulis name name mereka yg berkenaan kan... tuuu laa agaknyeee sebabnyee aku xdpt kertas kuning tuuu agaknyeee... namee aku xmuat nak tulis dalam 1 kertas tuuu..cubee laa dyowg kecik kan ckewt font tuu mezty namee aku muat kan??? hehehhe
(pdhl mmg xlayak nak dpt AKJ)




so disebabkan aku sedang dan masih melayari edop sebagai seorang pelajar POLITEKNIK PREMIER JOHOR BAHRU atau nama yg akan ditukar coming soon adalah POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN ini, kertas kuning nieee la penaik semangat aku dan berkobar kobarnyee aku nak belajar rajin rajin... kawan kawan aku pown da naek pelik atas perubahan aku nieee...ape apee pown... aku berserah pada ALLAH sajee..lau aku da berusaha tapy still xdpt agy..may be ade hikmah nyee... MUDAH MUDAHAN SATU HARI NANTY YE......