Jumaat, 9 Disember 2011

ALHAMDULILLAH...FINALLY I GOT IT !

ASSALAMUALAIKUM...

meztyy kowg da pena dengaa ayat niee before this kan?? yup yup niee la ayat dari status aku kat fb tuuu...okee kat cnieee aku akan explain about that...

haaa act aku bersyukur nomo nomo nomo nomo nomo ( nomo= sangat : dalam bahase korea) tetibee kan korea pluk... niee mezty terpengaruh ngan cterrr guminho..huhu promotee pluk la aiiii..okee okee stop nonsence...!

blk pade cterrr aku td... okeee aku bersyukur yg amat akhirnyeee aku dapat gak mencapai keputusan 3.5 and above..fuuuhhhhhhh mmg tak disangke sangkeee la kan...usaha aku selame nieee mmg tersgt sgt berbaloi...terime kasih ya ALLAH..kow perkenankan doa hambamu ini....rezki aku kali niee kan...

ape apee pown aku bersyukur gak dpt lepas dan mendapat result yg boleeh dikateekan bangge walaupun xmencapai tahap expert dalam subjek mikroprosessor....fuuhhhh xpaya ckp laa kan subjek niee mmg subjek killer abez dan sgt aku takuti...alhamdulillah ! credit to lect aku PUAN ZUBYDAH...(kalau yee bacee niee mezty yee terharu ...ceeetttttt! ntah ntah beliau menyampah adeelaaa =P)

Jumaat, 2 Disember 2011

wants to be "pelary pecut dunia" !

ASSALAMUALAIKUM...

waahhhh rajin plukk aku menghupdatee blog nieee kan... bleeerr da di timpe kebosanan barulaaa aku nak bermanjee manjee kat cnieee kan...lau x hareeeemmm la kow fatin!..

da la tuuu ditambah pulak kunun kunun nyeee ade aty nak jady pelary pecut dunia...pelary 100m tyme kat skolw skowl dulu pon ko xlepas...lagy laa adee aty kow nak jady pelary pecut dunia..adoiyaiiiii...

act yg dimaksodkan aku adalah aku kalau la boleh...sekaraang nieee aku nak lary selaju yang mungkin nak g korea nak salam jun pyo paz tuu blk semulaa malaysiaa..haaaa bukan jugak sebenanyee...

oke okee mengarot... act aku nak lary laju laju supaye sumee rase beban aku niee elang.. aku nak lary sejaoh yg mungkin..aku nak elangkan sumeee pkiran negatif yg hinggap kat aku skunk... aku nak pegy jaoh dary dunia aku skunk!

wwaaaahhh alangkah seronoknyeee dapat menenangkan diri bersendirian..hanyee ade aku dan aku!
bahagyenyeeee.........................................................

Khamis, 1 Disember 2011

cuty semester yg membosankan!

ASSALAMUALAIKUM wbt..

lamee da aku xberposto posto kat cnieee kan... yelaa baru abez final exam...dan baru juak la berakhirnyeee semester 5...hoooraaayy! gembireeeee! hehehhe dyam xdyam da nak masok sem 6 da ea... fuuhhh lamee gak aku memerah keringat di poly jb tueee eaaa... huhu

okee lupeekan yang tuu...skunkk nieee aku tgh cuty semester... yg sumeee owg nanty natykan...yg sumee owg paling menggemary nyeee... sebab nyeee mereka boleee berholiday sakan laa kan... aku gak yg dok bersantai santai kat umaaa niee... haisssyyy apeee pown xboleee...

bosan ! bosan! bosan! kaki aku nieee da gatal jex nak berjalan...haaiisssyy seb baeekkk laa xde fulus...lau adee sowg2 pown aku hentam jex... hehehheheh p tuuu seb baek laa kan...lau seb xbaek... haaaa dok uma ajee laa...huhuhu

impian aku xbyk tyme cuty cuty nieee...aku cumeee nak g kawasan yg tinggi cameron highland atau genting.. aku nak release tension kat sanee...nak duduk..jalan jalan menikmaty permandangan kat saneee... xde owg nak teman pown xpee...aku nak pegy sowg2 kat saneee... p blerrr aku da pergy sowg sowg jangan adee yg ganggu percutyan aku yee... hehehehehe

waaaahhh alangkah besttnyeee lau impian aku tuuu tercapai..meztyy aku da xbebel bebel ag ckp bosan bosan kan....huhu